Referenties

In de ruim 25 jaar dat Fokker VOF actief is, hebben wij al heel wat klanten een passende oplossing gegeven in het realiseren van hun bouwproject.

Een aantal van deze projecten kunt u hier op de site bekijken in het foto album.

 

Wenst u nog meer referentiefotos te bekijken, dan verwijzen wij u graag naar het projecten album op onze Facebook pagina, waar u een uitgebreider foto aanbod krijgt en tevens de lopende projecten in de algmene pagina worden gepost.

U kunt de Facebook pagina gemakkelijk bereiken door hier links in de sidebanner op de Facebook button te klikken.

 

Vakmanschap

Onze medewerkers op de bouwplaats beschikken over ervaring, kennis en inzicht die van bouwers gewaardeerde specialisten maakt. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf.

Ook dragen wij er zorg voor dat onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold, zodat wij in staat zijn om u de beste vakmensen te kunnen aanbieden.

Naast het voortdurend uitbreiden van onze vakkennis hechten wij veel waarde aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze opdrachtgevers. Zo kunnen we in 'n professionele, doch ontspannen sfeer samen werken aan het uiteindelijke beste resultaat.

 

Vacatures

Mogelijk bent u geïnteresseerd in een baan binnen een bedrijf waar woning- en utiliteitsbouw nauw met elkaar verbonden zijn met daarbij als nadrukkelijke doelstelling het leveren van kwaliteit en vakwerk.

Helaas... op dit moment hebben wij geen vacatures open staan.

Bent u ondanks geïnteresseerd in ’n baan binnen ons bedrijf, stuur ons dan een open sollicitatie brief.