Renovatie

Wij hebben een jarenlange ervaring in het uitvoeren van onderhoud en renovatie voor projecten van particulieren, horeca, verenigingen van eigenaren en overige utiliteitsbouw.

Renovatie of onderhoud betekend ongewild overlast voor bewoners, dat moet dus beperkt worden.

Daarom werken wij de klus in een strak tempo achter elkaar af met een overwogen planning, zodat de periode waarin u in de 'bouwrommel' zit zo kort mogelijk is. Ook hier geldt dat wij alles in eigen beheer doen en dus in alle opzichten flexibel en concurrerend kunnen werken. Waarbij wij het streven naar kwaliteit voorop zetten.

 

Verbouw

Uitbreiding van gebouwen of kleinschalige nieuwbouw-projecten realiseren wij met grote regelmaat.

Wij doen dit als betrouwbare partner in samenwerking met een architect, bouwteam of rechtstreeks voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Doordat wij alle aspecten van het bouwen in één hand houden, kunnen wij een gunstige prijs - kwaliteit verhouding aanbieden.

 

Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een aannemer die uw droomhuis kan realiseren? Dan bent u ook bij Fokker V.O.F. aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in alle onderdelen van de bouw, zijn wij met onze vakkennis en bouwkunde moeiteloos in staat al uw wensen te verwezenlijken.

Wij zijn in staat de complete bouw van uw woning te verzorgen, waarbij gebruik wordt gemaakt van degelijke, duurzame, en vooral hoogwaardige materialen.